Levering og retur

FRAKT OG LEVERING

byHeartlabels leverer foreløpig kun til adresser i Norge, og har fast frakt 70 kr på alle ordre.

Vi vil behandle din bestilling så raskt som mulig, og senest innen 24 timer. Du kan forvente en leveringstid på 2-4 dager etter at varen ser sendt fra oss. Pakker til Svalbard og Jan Mayen vil ha lenger leveringstid. Vi bruker Bring for frakt av våre varer.

 

RETUR, BYTTE OG REKLAMASJON

Vi tilbyr gratis bytte av varer innen 14 dager fra varen er mottatt. Send mail til post@byheartlabels.no for å få tilsendt returetikett og returskjema. Fyll ut returskjemaet, og legg i pakken sammen med varen(e) du ønsker å bytte. Fest returetikketen godt synlig på pakken, og lever pakker der hvor du hentet den. Du kan bytte varen(e) i annen størrelse eller farge, eller i hvilken som helst annen vare i nettbutikken. Du vil få gavekort på evt mellomlegg dersom du bytter til en rimeligere vare.

Ved retur av varer følger du samme prosess, men du vil bli belastet et returgebyr på 79 kr.

Merk! Vi mottar ikke pakker som er sendt med oppkrav eller lignende. byHeartlabels tar heller ikke ansvar for returvarer som ikke kommer frem til oss. Vi anbefaler derfor å få kvittering når du sender varen fra deg.

Vilkår for bytte og retur

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur, eller bruk av angreretten, må varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Produktet kan prøves, men det skal ikke brukes. Dette vil si at varen skal være i sin originalemballasje, ha alle merkelapper hengende på, og være uten lukt eller merker. Det er kunden sitt ansvar at produktene prøves på når man er ren og i omgivelser som ikke skitner til produktene.

Dersom originalemballasjen er ødelagt, vil varen ansees som brukt.

Dersom du returnere en brukt vare, vil varens verdireduksjon bli vurdert, og vi tilbakebetaler varens brukte verdi. En vare uten originalemballasje, merkelapper, eller med lukt/merker, vil anses som brukt, og hele beløpet vil ikke være kvalifisert for tilbakebetaling.

Av hygieniske årsaker bytter vi ikke undertøy. Hygieneartikler, duftlys og håndklær tas heller ikke i retur av samme årsak.

 

REKLAMASJON

Ved reklamasjon på din ordre, vennligst send e-post til post@byheartlabels.no, så kontakter vi deg snarest. Merk emnefeltet med «Reklamasjon».