Om byHeartlabels

Jeg er sykepleier, og har jobbet med hjertepasienter i 10 år. 

Daglig møter jeg pasienter med hver sine utfordringer knyttet til fysisk aktivitet og trening. Mange sliter med smerter og ubehag på grunn av overvekt og fysisk inaktivitet. Andre ønsker å komme i gang med fysisk aktivitet og livsstilsendring, men mister motivasjonen av alle dietter og mer eller mindre velmenende råd som finnes der ute. Atter andre forteller at terskelen for å gå inn i en sportsbutikk kan være svært høy, både fordi man føler seg utilpass fordi man er litt større enn gjennomsnittet, at man ikke er veltrent nok, og ikke minst fordi man sjelden, aldri finner treningstøy i riktig størrelse. Finner man noe i 3XL, så er det ofte både grått, formløst og kjedelig.

Behagelig, sprekt treningstøy som man føler seg vel i, er motiverende for ALLE, uansett alder, form og størrelse!

Tanken om byHeartlabels ble til etter mange innspill og ønsker fra mine pasienter. Ønsket er å tilby freshe og behagelige treningsklær av høy kvalitet, som samtidig er tilpasset dem som sliter med å finne klær som er store nok. Jeg ønsker å bidra til at flere skal komme i gang med fysisk aktivitet, enten målet er å løpe motbakkeintervaller, eller gå en tur i strålende solskinn, og bare nyte naturen. 

 

For meg er alle like viktige, om du er ung eller gammel, smal eller bred, veltrent, eller om du aldri har trent tidligere.

"Motivasjon er det som får deg i gang, vaner er det som får deg til å fortsette. "